Vakbeurs Facilitair 2018

 

Over zo’n 15 weken is het zover! Drie dagen  lang, van woensdag  24 tot en met vrijdag 26 januari 2018, staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van Vakbeurs Facilitair 2018.

Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 20 jaar een podium aan enkele honderden standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met duizenden FM-professionals die ieder jaar de beurs bezoeken.

Breed vakgebied

Met facilitair en gebouwbeheer richt de beurs zich op een breed vakgebied waar veel gerelateerde onderwerpen onder vallen. Denk hierbij aan- en afwezigheidsregistratie, beveiliging, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groenvoorziening op de werkplek, gevel, klimaatbeheersing en liftinstallaties tot aan receptiediensten, sluitwerken, terreinbeheer, verhuizen en zonwering.

 

Kennisoverdracht

Naast alle dynamiek op de beursvloer worden 64 symposia georganiseerd. Aan de samenstelling van het kennisoverdrachtprogramma wordt momenteel gewerkt.

Net als voorgaande jaren wordt ook in 2018 weer de FGNoviteitenprijs 2018 uitgereikt. De winnaar wordt bepaald door de jury. De prijs gaat naar het meest innovatieve product of dienst uit de sector.

 

Meer informatie over Vakbeurs Facilitair 2018

Kijk hier voor meer informatie over de Vakbeurs Facilitair 2018.