Schoonmaakbedrijf

Een overzicht van alle diensten van schoonmaakbedrijf Branderhorst Facilitaire Diensten. Wij zijn een veelzijdig schoonmaakbedrijf in Soest met een complete dienstverlening op het gebied van schoonmaakonderhoud, gevelreiniging, glazen wassen, dakreiniging en vloerreiniging.

Schoonmaak en onderhoudsbedrijf

Specialistisch reinigen

Branderhorst Facilitaire Diensten is expert op het gebied van specialistisch reinigen. Naast schoonmaakonderhoud en basis schoonmaakdiensten leveren wij met name diensten op het gebied van zonnepanelen reinigen, gevelreiniging, dakreiniging en het reinigen van objecten die specialistisch reinigen nodig hebben. Neem contact met ons op voor een passend aanbod voor eenmalig of periodiek reinigen van uw objecten.

Op de foto ziet u een project waarin we bij de NOB satellietschotels specialistisch hebben gereinigd. Het reinigen van deze hooggevoelige apparatuur vraagt om een aanpak door experts in schoonmaak. Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres.

Schoonmaak-onderhoud

Schoonmaakonderhoud wil zeggen: alles wat dagelijks of wekelijks schoon gehouden moet worden. Meer over schoonmaakonderhoud >>

Gevelreiniging

De gevels van uw woning of bedrijfspand weer schoon en beschermt. Dit is niet alleen fraai om te zien, maar ook goed voor de levensduur van uw woning of bedrijfspand. Meer over gevelreiniging >>

Glazenwasser

Professionele glasbewassing met een telescoopsteel of hoogwerker.

Meer over glasbewassing >>

Dak schoonmaken

Branderhorst heeft veel kennis en ervaring met het reinigen van dakpannen en leien. Dit reinigen doen we veelal met de stoomstraal-methode. Alles over het schoonmaken van daken.

Vloerreiniging

Vloerreiniging en vloeronderhoud zijn een specialisme op zich. Wij hebben de juiste machines, onderhoudsproducten en ervaren medewerkers in huis om uw vloer perfect te reinigen en onderhouden. Meer informatie over vloerreiniging

Zonwering schoonmaken

Professionele reiniging van zonweringen, zowel binnen als buiten. Inclusief impregneren.! Meer over het schoonmaken van zonweringen >>

Zonnepanelen schoonmaken

Correcte reiniging van uw zonnepanelen verhoogd het rendement.

Graffiti verwijderen

Branderhorst Facilitaire Diensten garandeert na melding binnen 24 uur dat de graffiti verwijderd is.

Meubels reinigen

Professionele meubelreiniging verlengt de levensduur van uw meubels.

“Super service. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. De medewerker van Branderhorst heeft goed werk verricht!”

“Super service. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. De medewerker van Branderhorst heeft goed werk verricht!”

Schoonmaakbedrijf Soest, Utrecht en omgeving

Branderhorst Facilitaire Diensten is in heel Nederland actief als schoonmaakbedrijf. Onze schoonmaakdiensten bestaan onder andere uit schoonmaakonderhoud, glazenwassen, gevelreiniging en dakreiniging. Centraal gelegen in Nederland vindt u ons in Soest, nabij Utrecht. 

Lees ook onze blog over de vraag wat kost een schoonmaakbedrijf?

Waarom kiest u voor ons

Vakmensen

Vakmensen, daar gaat het om bij ons bedrijf. Medewerkers die enthousiast en goed opgeleid zijn, werkend met de beste materialen en machines. We steken veel tijd in begeleiding en ontwikkeling. Ons doel is medewerkers met een glimlach, die weten wat ze doen en trots zijn op hun vak. Die ook weten dat ze bij u te gast zijn. Representativiteit en vriendelijkheid vinden we daarom belangrijk. Ook hospitality krijgt daarom veel aandacht binnen ons opleidingsprogramma.

Zowel zakelijk al particulier

Wij ontzorgen zowel zakelijke klanten als particulieren klanten met professionele schoonmaak.

90+ vakmensen

Wij werken alleen met de beste vakspecialisten op het gebied van schoonmaakdiensten

Snelle service

Wij zijn snel beschikbaar om uw gewenste schoonmaakdiensten uit te voeren.