Schoonmaakbedrijf

Een overzicht van alle diensten van schoonmaakbedrijf Branderhorst Facilitaire Diensten. Wij zijn een veelzijdig schoonmaakbedrijf in Soest met een complete dienstverlening op het gebied van schoonmaakonderhoud, gevelreiniging, glazen wassen, dakreiniging en vloerreiniging.

Schoonmaak en onderhoudsbedrijf

Specialistisch reinigen

Branderhorst Facilitaire Diensten is expert op het gebied van specialistisch reinigen. Naast schoonmaakonderhoud en basis schoonmaakdiensten leveren wij met name diensten op het gebied van zonnepanelen reinigen, gevelreiniging, dakreiniging en het reinigen van objecten die specialistisch reinigen nodig hebben. Neem contact met ons op voor een passend aanbod voor eenmalig of periodiek reinigen van uw objecten.

Op de foto ziet u een project waarin we bij de NOB satellietschotels specialistisch hebben gereinigd. Het reinigen van deze hooggevoelige apparatuur vraagt om een aanpak door experts in schoonmaak. Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres.

Schoonmaak-onderhoud

Schoonmaakonderhoud wil zeggen: alles wat dagelijks of wekelijks schoon gehouden moet worden. Meer over schoonmaakonderhoud >>