Dakreiniging

Schoonmaak en onderhoudsbedrijf

Dakreiniging zorgt voor een beter aanzicht van uw woning of bedrijfspand. Een mooi huis is prettig om in te wonen. U geniet niet alleen van het comfort van uw woning, maar ook van het aanzicht. Niets is storender dan vieze dakpannen. Ook voor uw bedrijfspand wilt u naast gebruikersgemak en comfort, een representatief gebouw.

Daarnaast speelt ook het bouwtechnische aspect mee. De aangroei van mos en alg heeft een eroderend effect op uw dakpannen. Immers, mos en alg zijn kleine plantjes met worteltjes, die de dakpannen gebruiken als voedingsbodem. Hiermee maken ze de ondergrond poreus, met alle gevolgen van dien.

Dakreiniging zonder schade

Branderhorst Facilitaire Diensten heeft veel kennis en ervaring met het reinigen van dakpannen en leien. Dit reinigen doen we veelal met de stoomstraal-methode. Hierbij wordt, onder gepaste druk, 150-graden stoom gebruikt. Op die manier ontstaat er geen schade aan uw dak, maar is het reinigingseffect wel maximaal.

Dus ook voor dakpannen reinigen, ontmossen van daken en dakcoating kunt u bij Branderhorst terecht!

Dakpannen reinigen en dakgoten

Na de dakreiniging maken we standaard uw dakgoten schoon. Door de dakreiniging is er namelijk veel rommel in uw dakgoten en regenpijpen terecht gekomen. Het legen en doorspoelen van uw dakgoten doen wij kosteloos. Uw dakkapel reinigen behoort ook tot de mogelijkheden. Met het reinigen van uw dak, kost het schoonmaken van dakkapellen weinig extra.

Dakcoating

Naast dakpannen schoonmaken, is het aan te bevelen uw dakpannen te coaten. Dit kan op verschillende manieren. Van dakpannen coaten met een algwerend middel, tot een coating die de pannen vocht en vuil afstotend maakt. Zelfs kleurcoating is mogelijk. We adviseren u graag over de mogelijkheden voor dakcoating.

Dak reinigen kosten

Uiteraard is het kostenaspect belangrijk. Uw dakpannen laten schoonmaken en coaten is prachtig, maar is dit wel betaalbaar? Het is lastig hier bij voorbaat al een indicatie voor te geven. Aspecten als intensiteit van vervuiling, soort pan, bereikbaarheid, enz. spelen mee. Uiteraard maken we graag, geheel vrijblijvend, een aanbieding voor dakreiniging op maat voor u.

Waarom kiest u voor ons

Vakmensen

Vakmensen, daar gaat het om bij ons bedrijf. Medewerkers die enthousiast en goed opgeleid zijn, werkend met de beste materialen en machines. We steken veel tijd in begeleiding en ontwikkeling. Ons doel is medewerkers met een glimlach, die weten wat ze doen en trots zijn op hun vak. Die ook weten dat ze bij u te gast zijn. Representativiteit en vriendelijkheid vinden we daarom belangrijk. Ook hospitality krijgt daarom veel aandacht binnen ons opleidingsprogramma.

Zowel zakelijk al particulier

Wij ontzorgen zowel zakelijke klanten als particulieren klanten met professionele schoonmaak.

120+ vakmensen

Wij werken alleen met de beste vakspecialisten op het gebied van schoonmaakdiensten

Snelle service

Wij zijn snel beschikbaar om uw gewenste schoonmaakdiensten uit te voeren.