Glazenwasser

Voor een helder resultaat

Glasbewassing

Op de traditionele manier van glazenwassen, worden de ramen door de glazenwasser ingewassen, de raamomlijstingen worden afgenomen, ramen droog getrokken en vensterbanken afgenomen. Al naar gelang de hoogte, wordt het glazenwassen uitgevoerd in combinatie met ladders of onze hoogwerker. Omdat de hoogwerker ons eigendom is kunnen we deze per uur in plaats van per dag doorberekenen.

Onze glazenwassers zijn bevoegd om op hoogte glasbewassing uit te voeren en uiteraard krijgen ladders en hoogwerkers alle vereiste keuringen.

Als professioneel schoonmaakbedrijf, opererend vanuit Soest, staan we altijd voor u klaar om een schoon en streeploos resultaat te realiseren. 

Glazenwasser bedrijfspand

Telescoop glasbewassing

Een andere manier van ramen wassen is met behulp van een telescoop glasbewassing. Bij deze methode van ramen wassen wordt vanaf de grond gewerkt met een telescoopsteel van carbon (maximaal 5 verdiepingen). Na het schoon borstelen, worden de ramen nagespoeld. Er wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water. Dit is water, waar alle bestanddelen uitgezuiverd zijn, zodat u streeploos schone ramen krijgt. Het voordeel van deze methode van glasbewassing is de tijdwinst en het hoge reinigingsgehalte. Onze professionele telescoop glasbewassing methode zorgt voor een mooi resultaat.

Glazenwasser tarieven

Veel potentiële klanten vragen naar onze glazenwasser tarieven. U kunt met ons een glazenwasprogramma afspreken, waarbij wij periodiek de ramen wassen. Naar wens kan het ramen wassen ook op afroep gebeuren. De tarieven voor de glazenwasser zijn bij ons altijd aantrekkelijk en op maat. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende glazenwasser offerte.

Indien glas te weinig is gewassen, kan het vuil zich gaan invreten. Het glas wordt lelijk. Dit is op te lossen door glaspolijsting. Naast glasbewassing voeren wij dit ook graag voor u uit. Branderhorst Facilitaire Diensten, glazenwasser in Soest, verzorgt een fijne werk- en leefomgeving met een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Professionele glazenwasser nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Glazenwasser in Soest
Glazenwasser