Graffiti verwijderen

Schoonmaak en onderhoudsbedrijf

Graffiti snel verwijderen

Wij zijn goed en snel in graffiti verwijderen. Niets is zo storend als grote leuzen of aanstootgevende teksten en dubieuze tekens op uw pand. Hoe eerder weg hoe beter. Zeker ook omdat het andere vandalen uitnodigt een nog mooiere tekening of tekst erbij te zetten. Branderhorst Facilitaire Diensten garandeert een snelle service.

Anti-graffiti coatings

Naast het verwijderen bieden we de mogelijkheid om anti graffiti coatings aan te brengen. Permanent of semipermanente coatings; we hebben vele mogelijkheden in huis. Deze graffiti-coatings zorgen ervoor dat toekomstige graffiti tekeningen gemakkelijker te verwijderen zijn.

Waarom kiest u voor ons

Vakmensen

Vakmensen, daar gaat het om bij ons bedrijf. Medewerkers die enthousiast en goed opgeleid zijn, werkend met de beste materialen en machines. We steken veel tijd in begeleiding en ontwikkeling. Ons doel is medewerkers met een glimlach, die weten wat ze doen en trots zijn op hun vak. Die ook weten dat ze bij u te gast zijn. Representativiteit en vriendelijkheid vinden we daarom belangrijk. Ook hospitality krijgt daarom veel aandacht binnen ons opleidingsprogramma.

Zowel zakelijk al particulier

Wij ontzorgen zowel zakelijke klanten als particulieren klanten met professionele schoonmaak.

120+ vakmensen

Wij werken alleen met de beste vakspecialisten op het gebied van schoonmaakdiensten

Snelle service

Wij zijn snel beschikbaar om uw gewenste schoonmaakdiensten uit te voeren.