Tapijt- en meubelreiniging

Schoonmaak en onderhoudsbedrijf

schoonmaken van bedrijven

Tapijtreiniging vergt vakkennis. U wilt uw tapijt laten reinigen, maar door gebruik van een verkeerde machine of verkeerde productkeuze kan er bij tapijtreiniging veel misgaan. Na afloop is uw tapijt optisch schoon, maar kan schade zijn ontstaan aan garen, vezel of structuur. Door het inzetten van de juiste producten en professionele machines zijn wij in staat uw tapijt duurzaam te reinigen. Vloerbedekking reinigen, vloerkleed reinigen, hoogpolig tapijt reinigen, wollen tapijt reinigen… alles is mogelijk bij Schoonmaakbedrijf Branderhorst Facilitaire Diensten.

Wat kost tapijtreiniging?

De kosten van de reiniging staan in goede verhouding tot kwaliteit en de verlenging van de levensduur van het tapijt. Vaak kan uw tapijt door een goede reiniging nog jaren meegaan, omdat de structuur en materiaal van het tapijt op deze wijze wordt geoptimaliseerd. Vraag vrijblijvend om een offerte of advies over de mogelijkheden voor het laten reinigen van uw tapijt!

Dieptereiniging en oppervlaktereiniging

Bij grote oppervlakten als kantoren en winkels is het raadzaam een tapijtreinigings-onderhoudsprogramma te hanteren. Hierdoor is het mogelijk duurdere dieptereiniging uit te stellen door tussentijds een oppervlaktereiniging toe te passen. In het opstellen van zulke programma’s zijn we graag uw gesprekspartner.

Of het nu om dieptereiniging of oppervlaktereiniging van uw vloerbedekking gaat, wij adviseren u graag!

Meubels reinigen is vakwerk

Meubelreiniging is essentieel voor een schone, frisse uitstraling van het interieur. Een mooi interieur aanschaffen is één ding, het mooi houden valt vaak tegen. Zittingen en leuningen die vervuild zijn doen afbreuk aan het gebruikersgenot van kantoor of woning.

Wij hebben goed nieuws voor u! Meubels zijn goed te reinigen en kunnen na reiniging geïmpregneerd worden zodat hervervuiling minder snel optreedt. Uw bankstel reinigen, een fauteuil opfrissen of meerdere meubels in een keer schoonmaken is voor schoonmaakbedrijf Branderhorst geen probleem. Bij de reiniging worden huisstofmijt verwijderd, wat de gezondheid ten goede komt. Vraag vrijblijvend advies of een prijsopgave.

Naast uw meubels kunnen wij uiteraard ook uw vloerbedekking reinigen. Meer over tapijt reinigen vindt u hier.

Schoonmaken interieur

Waarom kiest u voor ons

Vakmensen

Vakmensen, daar gaat het om bij ons bedrijf. Medewerkers die enthousiast en goed opgeleid zijn, werkend met de beste materialen en machines. We steken veel tijd in begeleiding en ontwikkeling. Ons doel is medewerkers met een glimlach, die weten wat ze doen en trots zijn op hun vak. Die ook weten dat ze bij u te gast zijn. Representativiteit en vriendelijkheid vinden we daarom belangrijk. Ook hospitality krijgt daarom veel aandacht binnen ons opleidingsprogramma.

Zowel zakelijk al particulier

Wij ontzorgen zowel zakelijke klanten als particulieren klanten met professionele schoonmaak.

120+ vakmensen

Wij werken alleen met de beste vakspecialisten op het gebied van schoonmaakdiensten

Snelle service

Wij zijn snel beschikbaar om uw gewenste schoonmaakdiensten uit te voeren.