Schoonmaakonderhoud

Schoonmaak en onderhoudsbedrijf

Schoonmaakbedrijf

Schoonmaken is een vak. Weliswaar kan iedereen schoonmaken, maar professioneel schoonmaken, waarbij kwaliteit gewenst is daarvoor moet u bij een schoonmaakbedrijf zijn.

Hiervoor zijn de juiste middelen, apparatuur, kennis van afwerkmaterialen en vakmanschap nodig. Het goed en efficiënt schoonhouden van gebouwen tegen een markconforme prijs is een expertise die schoonmaakbedrijf Branderhorst Facilitaire Diensten tot in de finesse beheerst. Onze missie is u ontzorgen. Van begin tot eind, het hele proces van schoonhouden nemen we graag voor onze rekening.

Dat begint met het inventariseren van uw wensen waarbij wij u graag adviseren over frequenties, manier van werken en op welke tijden. U wilt een schoon gebouw waarbij de gebruikers van het gebouw dit ook als schoon ervaren. Wij weten als geen ander hoe we dit kunnen realiseren.

Een hoog schoonmaakniveau staat en valt met het bewaken van de kwaliteit. Dit is dan ook altijd onderdeel van ons pakket.

Schoonmaakdiensten

Schoonmaakdiensten is een breed begrip. Dit varieert van het schoonhouden van het interieur van een gebouw tot het reinigen van buitenzonwering. In principe zijn beide schoonmaakdiensten.

Bij Branderhorst facilitaire Diensten maken we onderscheid tussen schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging.

Onder schoonmaakonderhoud verstaan we het frequent schoonhouden van het interieur van gebouwen. Hierbij hanteren we de segmenten: kantoren, woningen, onderwijs, gezondheidzorg en recreatie.

Onder specialistisch reinigen verstaan we glazenwassen, gevelreiniging, daken reinigen, graffiti verwijderen, vloeren onderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reinigen en zonwering reinigen.

Voor deze specifieke schoonmaakdiensten is specifieke vakkennis nodig. Dit kan bovendien niet zonder speciale apparatuur als hoogwerkers, stoomstraalunits, zandstraalunits en dergelijke. Bovendien vergt dit veel kennis van werkmethodieken, in te zett