Schoonmaakonderhoud van gebouwen

Wat is schoonmaakonderhoud? Schoonmaakonderhoud wil zeggen: periodieke schoonmaak, het frequent schoonhouden van gebouwen. Afhankelijk van de behoefte gebeurt het schoonmaken dagelijks, wekelijks of maandelijks. Van scholen, kantoorgebouwen en sportaccommodaties tot distributiecentra, winkels en fabrieken: Branderhorst Facilitaire Diensten b.v. heeft veel diversiteit in haar orderportefeuille.

Schoonmaakonderhoud is vakwerk

De periodieke schoonmaak van gebouwen is vakwerk. Schoonmaken kan iedereen, maar goed en efficiënt schoonmaken is een professioneel vak.

Door opleidingen, goede begeleiding en door te werken met de laatste technieken streven we bij schoonmaakbedrijf Branderhorst naar het verlenen van schoonmaakdiensten van topkwaliteit.

Werkprogramma

Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever wat betreft het schoonmaken, wordt door ons een schoonmaakrooster of werkprogramma opgesteld. De schoonmaakmedewerker zal aan de hand hiervan het schoonmaakwerk zelfstandig uitvoeren. De kwaliteit van het schoonmaken wordt gemonitord en met de klant besproken. Zo nodig wordt het werkprogramma bijgesteld. Door frequent overleg en korte lijnen garanderen wij u een prettige samenwerking waarbij de kwaliteit/prijsverhouding van de te leveren dienst maatgevend is.

Ook is het mogelijk volgens een resultaatgericht model te werken. Hierbij geen vooropgesteld rooster voor het schoonmaken. Vooraf wordt het gewenste resultaat genormeerd. De uitvoering is aan de schoonmaakprofessional. Immers, wat niet vies is hoeft ook niet schoongemaakt te worden.

Bekijk hier een voorbeeld van een werkprogramma.

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan!