Schoonmaakonderhoud

Schoonmaak en onderhoudsbedrijf

Schoonmaakbedrijf

Schoonmaken is een vak. Weliswaar kan iedereen schoonmaken, maar professioneel schoonmaken, waarbij kwaliteit gewenst is daarvoor moet u bij een schoonmaakbedrijf zijn.

Hiervoor zijn de juiste middelen, apparatuur, kennis van afwerkmaterialen en vakmanschap nodig. Het goed en efficiënt schoonhouden van gebouwen tegen een markconforme prijs is een expertise die schoonmaakbedrijf Branderhorst Facilitaire Diensten tot in de finesse beheerst. Onze missie is u ontzorgen. Van begin tot eind, het hele proces van schoonhouden nemen we graag voor onze rekening.

Dat begint met het inventariseren van uw wensen waarbij wij u graag adviseren over frequenties, manier van werken en op welke tijden. U wilt een schoon gebouw waarbij de gebruikers van het gebouw dit ook als schoon ervaren. Wij weten als geen ander hoe we dit kunnen realiseren.

Een hoog schoonmaakniveau staat en valt met het bewaken van de kwaliteit. Dit is dan ook altijd onderdeel van ons pakket.

Schoonmaakdiensten

Schoonmaakdiensten is een breed begrip. Dit varieert van het schoonhouden van het interieur van een gebouw tot het reinigen van buitenzonwering. In principe zijn beide schoonmaakdiensten.

Bij Branderhorst facilitaire Diensten maken we onderscheid tussen schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging.

Onder schoonmaakonderhoud verstaan we het frequent schoonhouden van het interieur van gebouwen. Hierbij hanteren we de segmenten: kantoren, woningen, onderwijs, gezondheidzorg en recreatie.

Onder specialistisch reinigen verstaan we glazenwassen, gevelreiniging, daken reinigen, graffiti verwijderen, vloeren onderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reinigen en zonwering reinigen.

Voor deze specifieke schoonmaakdiensten is specifieke vakkennis nodig. Dit kan bovendien niet zonder speciale apparatuur als hoogwerkers, stoomstraalunits, zandstraalunits en dergelijke. Bovendien vergt dit veel kennis van werkmethodieken, in te zetten middelen en afwerkmaterialen. Echt vakmanschap dus.

schoonmaken van bedrijven
Kantoren schoonmaken

Kantoren schoonmaken

De meeste mensen gedijen niet te midden van chaos en vervuiling, zeker niet als er een prestatie geleverd moet worden. Een schone en opgeruimde werkomgeving één van de belangrijkste stimulansen voor een goede prestatie.

Ook een representatief gebouw is essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Bij binnenkomst moet de eerste indruk van uw medewerkers en gasten goed zijn. Een blinkend schoon en fris kantoor is een goede start.

Kantoren schoonmaken is daarom prachtig werk. Uitgevoerd door vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn en waarvan u merkt dat ze plezier hebben in hun werk. Die trots zijn als ze na hun werkzaamheden de deur met een voldaan gevoel achter zich dicht trekken.

We investeren daarom veel in onze medewerkers. Vakkennis, goede begeleiding en hospitality zijn zaken die onze voortdurende aandacht hebben. Het schoonmaken van uw kantoren is onze expertise.

Schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Het merendeel van onze klanten komt uit de business to businees markt. We zijn dus vooral een schoonmaakbedrijf voor bedrijven, verenigingen en instellingen.

Dergelijke organisaties willen met hun corebusiness bezig zijn en zich niet druk hoeven maken om facilitaire diensten. Als professioneel schoonmaakbedrijf weten we hoe we uw gebouw schoon moeten houden op een efficiënte manier.

We inventariseren uw behoefte en zetten deze om naar een plan van aanpak op maat. Of het nu gaat om een klein gebouw waar u aan één keer per week schoonmaken genoeg heeft of een groot gebouw waar we elke dag met meerdere medewerkers schoonmaken, alles is maatwerk.

Uw wensen zijn leidend.

“Super service. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. De medewerker van Branderhorst heeft goed werk verricht!”

“Super service. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. De medewerker van Branderhorst heeft goed werk verricht!”

Schoonmaakbedrijf voor particulieren

Naast de zakelijke markt zijn we ook het schoonmaakbedrijf voor particulieren. Weliswaar komt het niet veel voor dat particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om het interieur van hun huis schoon te laten maken.

Maar het reinigen van uw gevels, daken, zonweringen, vloeren enzovoort verzorgen we graag voor u.

Schoonmaakonderhoud is vakwerk

De periodieke schoonmaak van gebouwen is vakwerk. Schoonmaken kan iedereen, maar goed en efficiënt schoonmaken is een professioneel vak.

Door opleidingen, goede begeleiding en door te werken met de laatste technieken streven we bij schoonmaakbedrijf Branderhorst naar het verlenen van schoonmaakdiensten van topkwaliteit.

Werkprogramma

Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever wat betreft het schoonmaken, wordt door ons een schoonmaakrooster of werkprogramma opgesteld. De schoonmaakmedewerker zal aan de hand hiervan het schoonmaakwerk zelfstandig uitvoeren. De kwaliteit van het schoonmaken wordt gemonitord en met de klant besproken. Zo nodig wordt het werkprogramma bijgesteld. Door frequent overleg en korte lijnen garanderen wij u een prettige samenwerking waarbij de kwaliteit/prijsverhouding van de te leveren dienst maatgevend is.

Ook is het mogelijk volgens een resultaatgericht model te werken. Hierbij geen vooropgesteld rooster voor het schoonmaken. Vooraf wordt het gewenste resultaat genormeerd. De uitvoering is aan de schoonmaakprofessional. Immers, wat niet vies is hoeft ook niet schoongemaakt te worden.

Schoonmaakonderhoud offerte

Uitbesteden van uw facilitaire diensten kost geld. Toch is uitbesteden goedkoper dan zelf uitvoeren. Met onze kennis en ervaring weten we hoe we uw gebouw goed en efficiënt schoon kunnen houden. Dit doen we met de juiste middelen en machines en bovendien op een duurzame manier.

Is er een medewerker ziek, dan zorgen we voor adequate vervanging zodat u er geen omkijken naar heeft.

Bent u benieuwd wat schoonmaakonderhoud voor uw organisatie kost? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop.

Waarom kiest u voor ons

Vakmensen

Vakmensen, daar gaat het om bij ons bedrijf. Medewerkers die enthousiast en goed opgeleid zijn, werkend met de beste materialen en machines. We steken veel tijd in begeleiding en ontwikkeling. Ons doel is medewerkers met een glimlach, die weten wat ze doen en trots zijn op hun vak. Die ook weten dat ze bij u te gast zijn. Representativiteit en vriendelijkheid vinden we daarom belangrijk. Ook hospitality krijgt daarom veel aandacht binnen ons opleidingsprogramma.

Zowel zakelijk al particulier

Wij ontzorgen zowel zakelijke klanten als particulieren klanten met professionele schoonmaak.

120+ vakmensen

Wij werken alleen met de beste vakspecialisten op het gebied van schoonmaakdiensten

Snelle service

Wij zijn snel beschikbaar om uw gewenste schoonmaakdiensten uit te voeren.