Scholen schoonmaken

Schoonmaak en onderhoudsbedrijf

Schoonmaakwerk op scholen

In de regio Utrecht, onder andere Nieuwegein en Breukelen, maakt Branderhorst een aantal scholen schoon, waaronder hogescholen en basisscholen. Het betreffen hier dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden die elke dag door een vast team uitgevoerd worden. Elke school heeft weer zijn eigen behoeften, afhankelijk van de grootte, indeling en gebruik. Vaak worden de schoolvakanties door Branderhorst gebruikt om periodieke werkzaamheden uit te voeren, zoals het schrobben van de vloer, het schoonmaken van gymtoestellen, plafonds, enz.

Aangezien elke (basis)school weer anders is, zal er een passende offerte gemaakt worden aan de hand van de hoeveelheid klaslokalen, intensiviteit en bezetting van de ruimtes en de gewenste schoonmaakfrequentie. Neem contact op om een afspraak te maken. Wij zullen dan langskomen om het gebouw te bekijken en de details door te spreken. Geen wensen wat betreft schoonmaakonderhoud, maar wilt u bijvoorbeeld periodiek de vloeren laten reinigen of heeft u ander specialistisch reinigingwerk? Ook dit is mogelijk. Wij zullen toelichten op welke manier wij te werk gaan in een periode die u uitkomt, bijvoorbeeld de schoolvakantie(s).

Waarom kiest u voor ons

Vakmensen

Vakmensen, daar gaat het om bij ons bedrijf. Medewerkers die enthousiast en goed opgeleid zijn, werkend met de beste materialen en machines. We steken veel tijd in begeleiding en ontwikkeling. Ons doel is medewerkers met een glimlach, die weten wat ze doen en trots zijn op hun vak. Die ook weten dat ze bij u te gast zijn. Representativiteit en vriendelijkheid vinden we daarom belangrijk. Ook hospitality krijgt daarom veel aandacht binnen ons opleidingsprogramma.

Zowel zakelijk al particulier

Wij ontzorgen zowel zakelijke klanten als particulieren klanten met professionele schoonmaak.

120+ vakmensen

Wij werken alleen met de beste vakspecialisten op het gebied van schoonmaakdiensten

Snelle service

Wij zijn snel beschikbaar om uw gewenste schoonmaakdiensten uit te voeren.