Vloerreiniging en onderhoud

Schoonmaak en onderhoudsbedrijf

Vloeronderhoud
Vloerreiniging en vloeronderhoud zijn een specialisme op zich. Er is veel variatie in afwerkmaterialen. Om dit goed te onderhouden en te beschermen is kennis en ervaring nodig. Bij gebruik van verkeerde middelen en machines is schade zomaar veroorzaakt. Schrobmachine, boenmachine, stoomreiniger, alle machines hebben we zelf in huis. Onze medewerkers hebben veel kennis en ervaring.

Uw vloer coaten en onderhouden met de juiste onderhoudsproducten? Wij verzorgen het graag voor u en geven advies.

Onderhoud van natuursteen of houten vloer

Ook natuurstenen vloeren zijn niet onderhoudsvrij. Naast de dagelijkse schoonmaak is periodiek onderhoud belangrijk. Van polijsten of kristalliseren van mat geworden vloeren tot een dieptereiniging en bescherming van vervuilde vloeren, wat uw vraag ook is, wij kunnen het voor u verzorgen.
Kantoren schoonmaken
team-vloeronderhoud

Onderhoud parkeergarage

Ook voor het schoonmaakonderhoud van parkeergarage vloeren zijn we uw partner. Hiervoor hebben we een speciaal team uitgerust met een trailer met apparatuur. Als opdrachtgever hoeft u zelf geen kostbare machines aan te schaffen die vervolgens slechts een paar uur per week productief zijn. Wij komen u graag helpen!

Waarom kiest u voor ons

Vakmensen

Vakmensen, daar gaat het om bij ons bedrijf. Medewerkers die enthousiast en goed opgeleid zijn, werkend met de beste materialen en machines. We steken veel tijd in begeleiding en ontwikkeling. Ons doel is medewerkers met een glimlach, die weten wat ze doen en trots zijn op hun vak. Die ook weten dat ze bij u te gast zijn. Representativiteit en vriendelijkheid vinden we daarom belangrijk. Ook hospitality krijgt daarom veel aandacht binnen ons opleidingsprogramma.

Zowel zakelijk al particulier

Wij ontzorgen zowel zakelijke klanten als particulieren klanten met professionele schoonmaak.

120+ vakmensen

Wij werken alleen met de beste vakspecialisten op het gebied van schoonmaakdiensten

Snelle service

Wij zijn snel beschikbaar om uw gewenste schoonmaakdiensten uit te voeren.