Zonnepanelen schoonmaken

Voor optimaal rendement

Waarom zonnepanelen schoonmaken?

Zoveel mogelijk rendement uit zonnepanelen. Daar doen we het voor. Daarom de keuze voor de beste panelen, die zo opgesteld staan, dat ze het maximale aantal zonuren opvangen. De zonnepanelen schoonmaken helpt ook bij het verkrijgen van optimaal rendement.

Volgens deskundigen is daar al snel 10% mee te winnen. Daarnaast is regelmatig reinigen van uw zonnepanelen ook goed voor het behoud van de afwerkmaterialen van de panelen. Door voortdurende blootstelling aan weer en wind, treed verwering en erosie op. Lees ook onze blog over hoe wij als schoonmaakbedrijf zonnepanelen professioneel reinigen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen schoonmaken met mineraalvrij water

Met ons telewassysteem wassen we uw panelen met een zachte harenborstel, in combinatie met gedemineraliseerd water. Dit is water waar alle mineralen uit gefilterd zijn. Echter, mineralen horen in water. Zodra dit mineraalvrije water op het oppervlak komt, begint het dan ook direct met het opnemen van mineralen, welke het voornaamste deel van de vervuiling vormen. Hierdoor ontstaat er een ideaal reinigingseffect, zonder dat we gebruik hoeven te maken van chemicaliën. Na het wassen, drogen de panelen streep- en druppelvrij op.

Veiligheid

Veiligheid is een zeer belangrijk aspect bij werken op hoogte. Branderhorst Facilitaire Diensten B.V. voert het keurmerk Glas en Gevel van de OSB. Hierdoor bent u er als opdrachtgever van gegarandeerd dat de werkzaamheden op een veilige en verantwoorde manier uitgevoerd worden.

Hulp nodig bij het schoonmaken van uw zonnepanelen? Neem vrijblijvend contact op!

Laat uw zonnepanelen schoonmaken door vakmensen!