Zonwering reinigen

Voor het oog en tegen schade

Buitenzonwering schoonmaken

Het schoonmaken van uw buitenzonwering geeft de frisse uitstraling van uw gebouw terug. Daarnaast verlengt het de levensduur van uw zonwering. De vervuiling bestaat meestal uit alg en mos aanhechting of atmosferische vervuiling, wat op lange termijn schadelijk is voor het doek.

Wellicht vraagt u zich af of het schoonmaken slecht is voor het scherm. Niet als het op de juiste manier gebeurt in combinatie met de juiste producten. Een goede analyse van het type vervuiling is belangrijk waarna bijbehorende methode en middelen ingezet kunnen worden.

Nieuwe zonwering aanschaffen is kostbaar en niet altijd nodig. Waarom vervangen als de zonwering goed schoon te krijgen is? Zelfs hardnekkige vervuiling krijgen wij schoon met een zonwering-reiniging. Wij reinigen alle soorten buitenzonwering: van uitvalschermen en lamelzonwering tot screens en markiezen.

Zonwering schoonmaken

Zonwering impregneren

Na het reinigen van de zonwering willen we graag lang genieten van het resultaat. Daarom zijn de kosten voor het reinigen bij ons altijd inclusief impregneren. Ook hiervoor hebben wij de professie, middelen en machines in huis. Wanneer u de kosten voor het reinigen van uw zonwering vergelijkt met de kosten van een nieuwe zonwering is de keuze snel gemaakt.

Zonwering reinigen? Benieuwd naar de kosten?