Tuinonderhoud

Schoonmaak en onderhoudsbedrijf

Onderhoud van tuin en buitenterrein

Wij verzorgen de buitenruimtes van bedrijven, scholen en instellingen. Als u met uw collega’s geniet van het groen om uw gebouw is onze missie geslaagd.

De tuinonderhoud-specialisten van Branderhorst beoordelen de staat van uw tuin en buitenterrein. Aan de hand van deze beoordeling maken we een gepast onderhoudsplan. In het tuinonderhoudsplan worden de frequenties van het onderhoud beschreven en advies gegeven over het optimaliseren van uw tuin en buitenterrein. Voorafgaand aan elke onderhoudsbeurt krijgt u een bericht met een voorkeursdatum wanneer het onderhoud staat ingepland. In dit bericht heeft u ook de mogelijkheid om aanvullende wensen kenbaar te maken.

Waarom kiest u voor ons

Vakmensen

Vakmensen, daar gaat het om bij ons bedrijf. Medewerkers die enthousiast en goed opgeleid zijn, werkend met de beste materialen en machines. We steken veel tijd in begeleiding en ontwikkeling. Ons doel is medewerkers met een glimlach, die weten wat ze doen en trots zijn op hun vak. Die ook weten dat ze bij u te gast zijn. Representativiteit en vriendelijkheid vinden we daarom belangrijk. Ook hospitality krijgt daarom veel aandacht binnen ons opleidingsprogramma.

Zowel zakelijk al particulier

Wij ontzorgen zowel zakelijke klanten als particulieren klanten met professionele schoonmaak.

120+ vakmensen

Wij werken alleen met de beste vakspecialisten op het gebied van schoonmaakdiensten

Snelle service

Wij zijn snel beschikbaar om uw gewenste schoonmaakdiensten uit te voeren.