Werken bij Branderhorst

Staat service bij jou op nummer 1? En ben jij een vakman of vakvrouw die van aanpakken houdt? Dan komen we graag met jou in contact. Wij zijn een servicegericht schoonmaakbedrijf met aandacht voor onze klanten en voor onze medewerkers.

Solliciteer direct

Schoonmaakwerk Branderhorst

Wij zijn vakmensen die de schoonmaakbranche door en door kennen. De schoonmaak is een innoverend vakgebied, waar de laatste jaren veel ontwikkelingen hebben plaats gevonden: van nano-technologie tot robotisering, de branche blijft ontwikkelen en dat is goed. Desondanks blijft schoonmaken in de kern mensenwerk.

Onze collega’s maken onder andere schoon bij bedrijven en organisaties in de voedselindustrie, scholen, distributiecentra, sportscholen, kantoren ga zo maar door.

Vakmensen, daar gaat het om bij Branderhorst Facilitaire Diensten. Medewerkers die enthousiast en goed opgeleid zijn, werkend met de beste materialen en machines. We steken veel tijd in begeleiding en ontwikkeling, waardoor jij je blijvend ontplooit. Schoonmaakwerk met een glimlach.

Schoonmakers gezocht

Door voortdurende groei zoeken wij doorlopend schoonmakers. Steek jij de handen samen met ons uit de mouwen? Wij zoeken de juiste samenwerking tussen mensen en middelen. En daar kun jij een sleutelrol in spelen.

Wat is jouw specialisme? Schoonmaakonderhoud van interieur, gevelreiniging, glazenwassen of vloerreiniging? Door ons brede aanbod aan diensten kunnen wij schoonmaakspecialisten met verschillende kwaliteiten goed gebruiken. We vullen elkaar aan en bieden daarmee een totaaloplossing. Zullen we samen op goed gaan naar jouw rol binnen ons bedrijf?

Waarom werken bij Branderhorst?

  • Medewerkers staan centraal
  • Wij bieden een goed salaris
  • We luisteren naar jouw wensen
  • Je kijkt samen met ons naar doorgroeimogelijkheden

Op welke manier ga jij ons team versterken? En hoe geven wij jou de juiste rol? Dat stemmen we goed op elkaar af. Samen zorgen wij voor die glimlach bij onze klanten.

Solliciteren

We hebben wisselend een aantal parttime en fulltime functies beschikbaar. Voor meer informatie, klik hier om naar Indeed te gaan. Ook open sollicitaties zijn ten alle tijde welkom.

Vul hieronder je telefoonnummer in en we nemen contact met je op.